Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Συγχαρητήρια επιστολή Σβόμποντα στον Γ. Καμίνη για τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγήˮ

Συγχαρητήρια επιστολή στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, για τη στάση του έναντι της "Χρυσής Αυγής", απέστειλε ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του ευρωκοινοβουλίου, Χανες Σβόμποντα.
Ο κ. Σβόμποντα εκφράζει την πλήρη στήριξή του «στη σθεναρή στάση του δημάρχου Αθηναίων απέναντι στην απόπειρα της «Χρυσής Αυγής» να διχάσει σκόπιμα την κοινωνία» και σημειώνει ότι «είναι εξίσου απαραίτητο να πολεμήσουμε τόσο την κρίση, όσο και τις εξτρεμιστικές τάσεις, σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
Το πλήρες κείμενο της επιστολής
Αγαπητέ κύριε Καμίνη,
Σας γράφω σήμερα αναφορικά με τα δημοσιεύματα του Τύπου και τη συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Αθήνα και τις απόπειρες της «Χρυσής Αυγής» να διχάσει σκόπιμα την κοινωνία, διανέμοντας τρόφιμα αποκλειστικά σε Έλληνες πολίτες.
Θα ήθελα ειλικρινώς να σας ευχαριστήσω που κρατήσατε σθεναρή στάση στην απόπειρα του ακροδεξιού εξτρεμιστικού κόμματος να διαχωρίσει την κοινωνία σε Έλληνες και μη. Το να έχει κάποιος αμετακίνητη θέση απέναντι στον εξτρεμισμό είναι πολύ κρίσιμο, ακόμη περισσότερο σε περίοδο κρίσης και δράττομαι της ευκαιρίας να σας εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου.
Η συνάντησή μας το περασμένο φθινόπωρο αποτέλεσε έμπνευση για εμένα και θα ήμουν ευτυχής να διατηρήσουμε επαφή. Είναι εξίσου απαραίτητο να πολεμήσουμε τόσο την κρίση, όσο και τις εξτρεμιστικές τάσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Εκτιμώ πολύ τις προσπάθειές σας και τη θέση σας προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η Ομάδα των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και εγώ προσωπικά, στεκόμαστε αλληλέγγυοι με εσάς.
Με τις καλύτερες ευχές μας

Χανες Σβόμποντα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...