Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Νέο Gangnam; To βίντεο με τα 23 εκατομμύρια views μέσα σε 6 μέρες

Μικρά κορίτσια, χοντρά λεφτά. Η (Νοτιο)Κορεάτικη pop ξέρει πολύ καλά τον δρόμο για να δημιουργήσει το Gangnam Style του 2013 – μπορεί και ήδη να το έχει καταφέρει.
Το γκρουπ των Girl’s Generation αποτελείται μόνο από 9 ζαχαρένιες, δηλητηριώδεις, μικρές κορεάτισες και είναι το ιδανικό project ενός μουσικού παραγωγού.
Πουλάνε εκατομμύρια κομμάτια στο itunes με κάθε νέα τους κυκλοφορία (μαμά, τι θα πεί σιντί;) προσφέροντας μία υστερικά σχεδιασμένη μετάλλαξη κάθε 50 δευτερόλεπτα από electropop σε dubstep-τύπου rap και σε breakdown pop .
Αυτή τη φορά, για το βίντεο του νέου τους κομματιού, άλλαξαν και οι ίδιες: από μικρές λολίτες με τακούνια αγρίεψαν και χρωμάτισαν ακόμα περισσότερο το look τους – για την ακρίβεια έγιναν κάτι λίγο πριν το καρτούν. Θεαματικά σκηνικά και εφέ, κοστούμια σχεδιασμένα στην τελευταία λέξη της κορεάτικης street fashion, μεταλιζέ καλειδοσκοπικές πολιτείες και δρόμοι γεμάτοι νέον και φλασιές από φώτα. Όλα σε υπερβολική δόση.
Το βίντεο του νέου τους κομματιού «Ι Got A Boy» κυκλοφόρησε το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς και μέσα σε 3 μόνο μέρες έφτασε τα 14+κάτι εκατομμύρια views. Και μέσα σε 6 μέρες, τα 23+κάτι εκατομμύρια.
Αν αναρωτιέστε το γιατί, δείτε και προσπαθήστε να αντισταθείτε στον πειρασμό να πατήσετε το replay.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...