Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

ΚΚΕ: Παρέμβαση στον Πρόεδρο της Βουλής για τις 7 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου

Την έντονη διαμαρτυρία του ΚΚΕ για την τακτική της κυβέρνησης, που μέσα από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου προωθεί τα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, εξέφρασε στον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.
Σε δελτίο τύπου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ αναφέρει:
«Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Σπύρο Χαλβατζή, Θανάση Παφίλη και Αχιλλέα Κανταρτζή, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία της για την τακτική της κυβέρνησης, που μέσα από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου προωθεί τα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα. Η εκ των υστέρων κύρωση από την Βουλή με κατεπείγουσες διαδικασίες, όπως η σχεδιαζόμενη κύρωση των 7 πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που θα έρθουν με την μορφή ενός νομοσχεδίου για να ψηφισθούν την Δευτέρα στην Βουλή συνιστά μια επικίνδυνη διαδικασία.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κάλεσε το Προεδρείο της Βουλής να αναλάβει τις δικές του ευθύνες και να αντιταχθεί σε αυτήν την επικίνδυνη τακτική. Ταυτόχρονα καλεί τον λαό να μην νομιμοποιήσει στην συνείδησή του αυτήν την διαδικασία και να αντιπαλέψει τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούνται».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...