Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Κατάληψη των γραφείων διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας


Στην κατάληψη των γραφείων Διοίκησης του  Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας προχώρησαν οι διοικητικοί του υπάλληλοι.
Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν:
«Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Δ.Π.Τ.Ε) αποφάσισε 48ωρη Απεργία – Κατάληψη των γραφείων διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας (13 & 14 Νοεμβρίου 2012) με σκοπό να μείνουν κλειστές οι εν λόγω υπηρεσίες και να αποτραπεί η αποστολή στοιχείων και καταστάσεων των υπό απόλυση συναδέλφων.

Απόφασή μας είναι να εμποδίσουμε με δυναμικό τρόπο τις διαδικασίες εφαρμογής των νέων μέτρων ώστε να μην απολυθεί κανείς υπάλληλος σε κανένα ίδρυμα, σε καμιά υπηρεσία.
Μολονότι στο πρώτο κύμα διαθεσιμότητας των δημοσίων υπάλληλων κανείς συνάδελφος στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας δεν θίγετε άμεσα με την παρούσα διάταξη, οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους των άλλων φορέων που απειλούνται με διαθεσιμότητα – απόλυση.
Παράλληλα καταθέτουμε την ανησυχία μας και αγωνιζόμαστε ώστε να αποτραπεί η υλοποίηση των μνημονιακών αποφάσεων που συρρικνώνουν την δημόσια – δωρεάν παιδεία με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και το οποίο απειλεί άμεσα την ύπαρξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...