Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

10 κ΄ 11/11/2012 Μeet Market

Το Μeet Market ειναι μια μη κερδοκοπική εταιρία... μια κολεκτίβα δημιουργικών ανθρώπων... μια κοινότητα σχεδιαστών, κατασκευαστών, παραγωγών, συλλεκτών και ανεξάρτητων μικρο-επιχειρήσεων που συνεχώς διευρύνεται.   Για ενα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, σε διαφορετικό μέρος, το Μeet Market διοργανώνει μια σύγχρονη μετακινούμενη αγορά όπου οι συμμετέχοντες μπόρουν να εκθέσουν και να πούλησουν τα προϊοντα και τα αγαθά τους, ενω παράλληλα μια σειρά απο dj’s και μουσικούς παραγωγούς δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.  Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο 2007 και μέχρι τώρα έχουν ξεπεραστεί οι 200 συμμετοχές και έχουμε πανω απο 3.000 επισκέπτες κάθε μήνα.
Το Μeet Market έχει καθιερώσει μια σύγχρονη αγορά στην Αθήνα κάθε μήνα, για να τιμήσει και να προβάλει την δημιουργικότητα των ανθρώπων της. Αναδεικνύει διαφορετικούς πολιτισμικούς χώρους οχι μόνο της πρωτεύουσας αλλά και πανελλαδικά.
Υποστηρίζει ανεξάρτητους δημιουργούς, μικρές επιχειρήσεις και να ενισχύει την τοπική οικονομία.
Η άμεση συναλλαγή των επισκεπτών με τους δημιουργούς ενισχύει την απευθείας επικοινωνία μεταξύ τους και αναπτύσσει μια προσωπική σχέση σε μια καταναλωτική διαδικασία.
Συνεισφέρει στην ανάπτυξη της ενναλακτικής πολιτισμικής σκηνής της Αθήνας και  προσελκύει όλες τις ηλικίες και τους τύπους άνθρώπων ώστε να συμμετέχουν σε καινούργια οπτικοακουστικά ερεθίσματα.
Σαβ 10 & Κυρ 11/11/12 Acharnon 61 & Ferwn, Athens 10434

*Όλες οι πωλήσεις του ΜΜ διεξάγονται με νόμιμο τρόπο και δεν επωφελείται οικονομικά απο τις πωλήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...