Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

«Τo κομμούνι θα το κάψουμε». Απειλές κατά του μητροπολίτη Παύλου

8F0738E81CE5F3000B9C8ED189AC48F9Απειλητικά τηλεφωνήματα δέχεται ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος από ακροδεξιούς που ενοχλήθηκαν για τη δημόσια παρέμβασή του κατά της Χρυσής Αυγής.
Το πρωί της Τετάρτης, όπως αναφέρει Το Έθνος, άγνωστος τηλεφώνησε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου της Σιάτιστας και κραύγασε: «Τo κομμούνι θα το κάψουμε».
Ο νεωκόρος του ναού που απάντησε στο τηλέφωνο άκουσε άφωνος τον οργισμένο άνδρα από την άλλη άκρη της γραμμής να υβρίζει με ακατονόμαστες εκφράσεις τον μητροπολίτη και να του ζητά στο εξής να σωπάσει εάν δεν θέλει να υποστεί τις συνέπειες.
Ο μητροπολίτης δέχτηκε και άλλα τηλεφωνήματα από φερόμενους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, μέλη εθνικιστικών οργανώσεων και πολίτες που εξέφραζαν τη διαμαρτυρία τους.
«Ας κοπιάσουν στο ναό του Κυρίου και ας πράξουν ό,τι αγαπούν» απαντά ο μητροπολίτης στις απειλές που δέχεται, σύμφωνα με το pheme.gr.
Ο μητροπολίτης είχε εξαπολύσει επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το θέατρο «Χυτήριο». Χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «Μαύρη Νύχτα» και υπογράμμισε πόσο επικίνδυνη είναι η ταύτισή της με τους Χριστιανούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...