Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Στο κόμμα Μάνου ο Τζήμερος;

Στο κόμμα του Στέφανου Μάνου φαίνεται να έχει προσχωρήσει ο Θάνος Τζήμερος. Αν πααρατηρήσει κανείς το ψηφοδέλτιο επικρατείας του συνασπισμού "δημιουργία, ξανά!", στον οποίον συμμετέχουν η Δράση, η Φιλελεύθερη Συμμαχία κι όσοι απέμειναν στον κ. Τζήμερο, θα διαπιστώσει ότι όλοι, πλην ενός, οι υποψήφιοι προέρχονται από τη Δράση.
1. Λυμπεράκη Αντιγόνη, Καθηγητής Πανεπιστημίου
2. Πεϊτσίνης Χαρίλαος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
3. Δραγούμης Φίλιππος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
5. Παπαδήμα Ευγενία, , Κλασσική Πιανίστα
6. Μπούμης Ανδρέας, Οικονομολόγος
7. Σιγανός Δημήτριος, Οφθαλμίατρος
8. Πανοπούλου Γεωργία, Ιδιωτικός Υπάλληλος
10. Κασιμάτη Αιμιλία, Υπάλληλος ΔΕΗ
11. Ξαφά Μιράντα, Οικονομολόγος
12. Γουσέτης Διονύσιος, Αρθρογράφος  
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος - φάντασμα "δημιουργία, ξανά!, από όπου αντλήσαμε τα στοιχεία, τα σχετικά links σε κάθε όνομα υποψηφίου παραπέμπει στην ιστοσελίδα του κόμματος του κ. Μάνου.
Τί άλλο θα δούμε μέχρι την 18η Ιουνίου 2012 είναι απορίας άξιον, αναρωτιούνται πολλοί εξ όσων πίστεψαν στο αρχικό εγχείρημα, που πλέον καταλήγει στη μεγαλύτερη φούσκα του τέλους της μεταπολίτευσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δείχνετε μόνο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και όχι όλων των συνδυασμών να αποτυπωθεί η αλήθεια? Αιδώς δημοσιογράφοι!

Ανώνυμος είπε...

Εάν κάνει κανείς κλικ σε υποψήφιο της Δράσης παραπέμπει (φυσικά) στην ιστοσελίδα της Δράσης. Εάν κάνει κανείς κλικ σε υποψήφιο της Δημιουργίας ξανά, παραπέπμει στην ιστοσελίδα της Δημιουργίας. Και αυτό ισχύει και για τους 200+ υποψηφίους όλων των περιφερειών του συνδυασμού. Όπου αν δει κανείς θα προσέξει ότι η αναλογία είναι 5/4 υπερ της Δημιουργίας. Αλλά έτσι είναι επιλέγουμε αποσπασματικές πληροφορίες για να χτυπήσουμε τον Τζήμερο. Τόσο πολύ φοβάστε?

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...