Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Καμμένος: Στο Δίστομο η ιδρυτική πράξη του νέου κόμματος!

Καμμένος: Στο Δίστομο η ιδρυτική πράξη του νέου κόμματος!
Αποκλειστική είδηση έδωσε σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος στον ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος έχει ήδη αποφασίσει η επίσημη ιδρυτική πράξη του κόμματος του «Ανεξάρτητοι Έλληνες» να πραγματοποιηθεί στο Δίστομο.
Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος η απόφασή του αυτή έχει συμβολική σημασία για τον ίδιο ενώ το σχετικό κείμενο αναμένεται να δοθεί εντός των επόμενων ημέρων και στο Διαδίκτυο αλλά και τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.
Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως θα επισκεφθεί όσες περισσότερες περιοχές της χώρας ώστε να βρεθεί κοντά στους πολίτες και πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την οικονομική του λειτουργία στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος έχει εκφράσει και στο παρελθόν την άποψή του για τα θύματα του Διστόμου.
«Είμαστε στην Bουλή των Ελλήνων και θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που δέχεται να ορίζει η γερμανίδα καγκελάριος στρατιωτικό διοικητή τον κ. Φούχτερ! Ο κ.Φούχτερ θα είναι ο κολλητός της κας Μέρκελ που θα ελέγχει την χώρα μου! Την πατρίδα μου!».
Και συνέχισε: «Εδώ υπάρχει ελληνική σημαία. Να πάτε στο Δίστομο και να πείτε στους κατοίκους του και στους απογόνους των σφαγιασθέντων ότι βάλαμε τον Γερμανό Φούχτερ ως υφυπουργό».
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...