Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Συναυλίες αλληλεγγύης ξεκινά ο ΝταλάραςΣε λίγες μέρες ο Γιώργος Νταλάρας ξεκινάει μία σειρά συναυλιών στις άκρες της Αθήνας και του Πειραιά μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά και δίνουν ζωή στην πόλη. 
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στον Δήμο Ηρακλείου, 29 Φεβρουαρίου στον Δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, 5 Μαρτίου στο Ίλιον, 10 Μαρτίου στην Δάφνη, 17 Μαρτίου στην Ηλιούπολη και 24 Μαρτίου στην Καλλιθέα. 
Είναι η επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα, να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Με ελεύθερη είσοδο και με ένα κάλεσμα στον καθένα, με τη δική του προαίρεση, σε ειδικά σημεία, να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προνοιακό σκοπό, που η ίδια η τοπική κοινωνία θα αποφασίσει. 

Info: Ώρα έναρξης έναρξης όλων των συναυλιών: 19:30.
Είσοδος ελεύθερη.
Δεν υπάρχουν ειδικές προσκλήσεις ή κρατημένες θέσεις και η χωρητικότητα των αιθουσών εξαντλείται με βάση τον χρόνο προσέλευσης του κοινού. 
Πρόγραμμα συναυλιών: 29/02: Κλειστό Γήπεδο Νίκαιας ‘ Ο Πλάτων ‘ – Π.Ράλλη και Θηβών 5/03: Κλειστό Γυμναστήριο ‘Γ.Κακαούρης’- Ίλιον 10/03: Κλειστό Γυμναστήριο ‘Μιχάλη Μουρούτσου’ - Δάφνη 17/03: Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης – Ηλιούπολη 24/03: Δημοτικό Γυμναστήριο ‘Έσπερος’- Καλλιθέα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...