Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Χατζηνικολάου για την τιμή του ΓΑΠ!

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση απάντησε το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιο της ιστοσελίδας real.gr του Νίκου Χατζηνικολάου οτι ο Γ. Παπανδρέου στη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο την Πέμπτη, «φέρεται να έλαβε πλήρη στήριξη για τυχόν δικαστικές περιπέτειές του.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ που ασφαλώς εκδόθηκε με εντολή του κ. Παπανδρέου  έχει ως εξης:
«Η αθλιότητα που αναφέρεται σήμερα σε ανάρτηση στο real.gr, ότι δήθεν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στη χθεσινή συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, «φέρεται να έλαβε πλήρη στήριξη για τυχόν δικαστικές περιπέτειές του», είναι προϊόν νοσηρής φαντασίας και προφανούς σκοπιμότητας. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν έχει κανένα λόγο και καμία ανάγκη να ζητά από τον οποιοδήποτε τέτοιου είδους υποτιθέμενες προστασίες και συναλλαγές ή να ανέχεται τέτοιους υποτιθέμενους εκβιασμούς. Οι εμπνευστές και οι κατασκευαστές τέτοιου είδους «πληροφοριών», είτε δεν γνωρίζουν καθόλου τον Γιώργο Παπανδρέου, είτε δεν αντιλαμβάνονται ότι και η αθλιότητα έχει τα όριά της. Σε ότι αφορά δε τα υπόλοιπα της συγκεκριμένης ανάρτησης, για τους χρόνους των διαδικασιών κ.λπ., παραπέμπουμε στις σχετικές αναφορές του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στις ομιλίες του στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.»
H real .gr σε σχόλιο της απάντησε:«Ασφαλώς δεν ανακοινώνονται τέτοιες συμφωνίες! Όπως άλλωστε συμβαίνει και με την υποτίμηση...»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...