Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Τέρενς Κουίκ, blog-άρει...

Φίλοι blogers,
Δεύτερες σκέψεις και επισημάνσεις,με υποχρεώνουν να μετακομίσω σε άλλη ώρα και μέρα την εκπομπή «Ο Τέρενς blogάρει»,πριν καν την ξεκινήσω την Πέμπτη από τη συχνότητα του KONTRA.
Από Πέμπτη μεσάνυχτα,κατεβαίνω Τετάρτη απόγευμα στις 18.00.
Οι λόγοι της μεταβολής αρκετοί.
Ένας από τους βασικούς, η ώρα. Πολλοί blogers παραπονέθηκαν ότι είναι πολλοί αργά, καθώς δεν είναι αργόσχολοι και έχουν δουλειές πρωϊνές.Μου υποδείχθηκε ότι μία καλή απογευματινή ώρα,θα είχε περισσότερο αποτέλεσμα και κυρίως για ζωντανές επικοινωνίες είτε μέσω... τηλεφώνου είτε μέσω skype.
Ομολογώ ότι με αιφνιδίασε ευχάριστα...blogers,ανώνυμα και επώνυμα θέλουν να έχουν διάλογο στον «αέρα».Και πόσο μάλλον με skype είτε φάτσα είτε πλάτη είτε με απλή φώτο.Την όποια φώτο.Ακόμα και σκίτσο.
το γεγονός ότι
Ο άλλος λόγος είναι ότι αξίζει η ιδέα και η φιλοσοφία των blog να περάσει πιο γερά στην ελληνική οικογένεια.Και σε αυτό βολεύει περισσότερο το 18.00,από τα…άγρια μεσάνυχτα!
Ας μη ξεχνάμε ότι έτσι κι αλλοιώς τα blog,αλλά και η ιστοσελίδες, αποτελούν και πολύτιμη πηγή μου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.Και με τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις,αλλά και τα βιντεάκια που ανακαλύπτουν,υποτιτλίζουν και ανεβάζουν στο Youtube.
Θέλω επίσης να προσθέσω ότι άνοιξα email για να μπορούμε να επικοινωνούμε.


Είναι το oterensblogarei@hotmail.gr . To password το έχει η συνεργάτης μου Αλεξάνδρα Τράγκα και εγώ.Ένας από τους δύο σίγουρα θα διαβάζει τα μηνύματά σας,τις υποδείξεις σας σε ποιο blog να ψάξουμε τί που να ενδιαφέρει την εκπομπή μας και φυσικά συνεννοήσεις με όποιους φίλους θέλουν να βγούν στον «αέρα».
Α! Κάτι ακόμα! Αν φίλος bloger ή ιστοσελιδάς ενδιαφέρεται να έλθει στην εκπομπή μαζί μου στο στούντιο,υπάρχει πάντοτε καρέκλα δίπλα μου.
Φιλικά
Τερενς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...