Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Στο Γκάζι σφυρίζουν τρεις φορές

Καταζητούνται μεταξύ Κεντρικών Βαλκανίων και Μεσοδυτικών Πολιτειών. Έκλεψαν την προσοχή μας με το ατμοσφαιρικό A Son's Lament. Θα ξαναχτυπήσουν για 2 βράδια στο Κοο-Κοο Live Music Bar στις 8 & 15 Δεκεμβρίου.
Οι Smokey Bandits παρουσιάζουν το multi ethnic cult γουέστερν "Debut" σε μουσική Δημήτρη Νάσιου και Γιώργου Φωτιάδη και εικόνα της δικής σας αποκλειστικά επιλογής.
Οπλισμένοι με bongos, congas, τρομπέτες, τρομπόνια, πλήκτρα, κιθάρες και μουσικές επιρροές από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, οι Smokey Bandits εξαπολύουν το ηχητικό τους σύμπαν πάνω από τη νύχτα του Athens City πλάθοντας το soundtrack μιας σουρρεαλιστικής κινηματογραφικής πραγματικότητας.

Εκεί, όπου ο Κλιντ Ίστγουντ μπορεί, εν δυνάμει, να πίνει τσίπουρα με τους Reservoir Dogs παίζοντας πόκερ κάπου στα βουνά των Βαλκανίων και ο Μπάτμαν να ανταλλάσει το Bat mobile με άμαξα για να κυνηγήσει desperadoes, με μουσική υπόκρουση αργεντίνικων τανγκό.
Ευτυχώς, δηλαδή, που υπάρχει και η άγκυρα του πανταχού παρόντος Beat για να μην ξεφύγουμε τελείως από το χάρτη. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς "ταινία" θα δείτε σε αυτό το live... αλλά το σίγουρο είναι ότι θα χορέψετε!
Υ.Γ. Δίπλα στα κλασσικά και αγαπημένα, συμπεριλαμβάνoνται sneak previews από τα καινούργια και ακυκλοφόρητα... Άραγε σε τι περιπέτειες να μπλέκουν πάλι αυτοί οι τύποι?

Band Members:
Programming: Δημήτρης Νάσσιος
Πλήκτρα: Βαγγέλης Στεφανόπουλος
Κρουστά: Κώστας Κοπανάρης
Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Τρομπόνι: Γιώργος Ζαρέας

Ώρα έναρξης: 22.00 Είσοδος: 12€ με ποτό

KOOKOO, Ιάκχου 17, Γκάζι Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 34 50 930, 693 3331 003 

www.nooz.gr     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...