Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Pitstop Wash – Η απόλυτη εμπειρία φροντίδας του αυτοκινήτου


Το μεγαλύτερο πλυντήριο τούνελ στην Ελλάδα 3ης γενιάς με τεχνολογία autohand wash βρίσκεται στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 68 σε ένα συγκρότημα με πλήρεις υπηρεσίες για τον οδηγό και όχι μόνο.
Το τούνελ, μήκους 34 μέτρων, αποτελείται από 17 στάδια διαδικασίας πλυσίματος με χρόνο ολοκλήρωσης μόλις 3,5 λεπτών.
Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν 9 θέσεις εσωτερικού καθαρίσματος, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις υπηρεσίες autocare (βιολογικός καθαρισμός, μεμβράνες, car rapping, γυάλισμα, κέρωμα, detail express) και 100 θέσεις στάθμευσης για τα αυτοκίνητα των πελατών.

Το Pitstop Wash δεν είναι απλά ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Είναι ένας νέος συνδυασμός υπηρεσιών για τον οδηγό αλλά και για όλο το κοινό.
Τη διαδικασία φροντίδας και περιποίησης του αυτοκινήτου έρχεται να συμπληρώσει και η ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης όπως μοναδικά προσφέρει η everest.
Ακριβώς δίπλα στην everest υπάρχει μία παιδική χαρά ανοιχτού τύπου 100 τετραγωνικών μέτρων για τους μικρούς φίλους.
Ο χρόνος παραμονής στις εγκαταστάσεις του Pitstop Wash γίνεται ευχάριστος με υπηρεσίες για όλα τα μέλη της οικογένειας που ταιριάζουν στις σημερινές ανάγκες ζωής στην πόλη.
Τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους χώρους του Pitstop Wash έρχεται να συμπληρώσει και το κατάστημα automarket & kioski. Σε ειδικά διαμορφωμένο και μοντέρνο χώρο 100 τετραγωνικών μπορεί κανείς να βρει τα επίσημα προϊόντα Formula 1 Team official merchandise αλλά και είδη περιποίησης αυτοκινήτου. Το προσωπικό μπορεί να συμβουλέψει γύρω από κάθε αίτημα και ανάγκη. Αντίστοιχα, για τις γρήγορες αγορές σε ψιλικά είδη διατίθενται αγαπημένα ζαχαρώδη και αλμυρά snacks, τύπος, είδη καπνού αλλά και παιχνίδια για παιδιά και είδη δώρων.
Και επειδή ο χρόνος παραμονής των πελατών είναι πολύτιμος, προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ ολοήμερο Valet Parking (ώρες λειτουργίας πλυντηρίου) με κάθε πλύσιμο Pitstop Wash Εσωτ./Εξωτ. στις εγκαταστάσεις. Και όλα αυτά σε απόσταση 30 μέτρων από το τη στάση Μετρό Χαλανδρίου, και τερματικών σταθμών ΟΑΣΑ και ΗΛΠΑΠ.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...