Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Παπαδημούλης: Επιχειρούν να εμφανίσουν τον Παπαδήμο ως Μεσσία

''Οι υποστηρικτές της λύσης Παπαδήμου και της κυβέρνησης που τον στηρίζει, προκειμένου να τον εμφανίσουν ως Μεσσία, καλλιεργούν υπερβολικές προσδοκίες που προσκρούουν στην πραγματικότητα. Αυτή η κυβέρνηση έχει όρια ασφυκτικά'', δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM.
Ο Δ. Παπαδημούλης δήλωσε ωστόσο ρεαλιστής: ''Αν δω την κυβέρνηση αυτή να κάνει την έκπληξη και να φέρνει δίκαιο φορολογικό σύστημα, να φορολογεί τον πλούτο και να περιορίζει τη φοροδιαφυγή, να στέλνει και κάποιον κλέφτη φυλακή, να ξεκινά μια προσπάθεια ανάταξης της διοίκησης, να απορροφά τους κοινοτικούς πόρους αποτελεσματικά, να σπάει αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο που διαμορφώνει η σύμπραξη ενός δεξιόστροφου ΠΑΣΟΚ με τη δεξιά και την άκρα δεξιά, εδώ είμαστε με την εμπειρία μας'', είπε.

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε την πρόταση για απλή αναλογική ώστε να διευκολυνθούν οι κυβερνήσεις συνεργασίας και αναρωτήθηκε: ''Αφού κατόρθωσαν να τα βρουν με αυτά τα υλικά Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης, γιατί δεν μπορούν οι δυνάμεις της ευρύτερης Αριστεράς και της Οικολογίας και οι προοδευτικές δυνάμεις που απαγκιστρώνονται από το ΠΑΣΟΚ να ενωθούν σε ένα κοινό, μίνιμουμ ρεαλιστικό πρόγραμμα για να αποτελέσουν εναλλακτική λύση;''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...