Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Συμφώνησαν Παπανδρέου και Σαμαράς

Μετά την αποψινή συνάντηση τών κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαρά υπό των Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια ανακοινώθηκε ότι συμφώνησαν στο σχηματισμό νέας κυβέρνησης με νέο Πρωθυπουργό.
Η σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει:
"Υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια συναντήθηκαν σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α.Παπανδρέου και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου.  Για τον προσδιορισμό των υποχρεώσεων που απορρέουν για την υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται, θα γίνει άμεσα συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών.
Ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης.  Αύριο θα υπάρξει νέα επικοινωνία του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το πρόσωπο του νέου Πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης.
Αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων.-"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...